Skip to content

Succesfuldt julemøde i DF Ringsted

Af Ringsted lokalforening

Dansk Folkeparti har traditionen tro holdt julemøde, hvor vi plejer at have en af partiets toppolitikere fra Christiansborg. I år havde vi inviteret Medlem af Folketinget og kommitteret for hjemmeværnet Søren Espersen som julegæst.

Der var mødt rigtig mange medlemmer op – langt over 70 – for at høre Søren Espersen fortælle om skiftet til en rød regering, hvilket også medførte en masse spørgsmål fra medlemmerne.

Dansk Folkepartis byrådsmedlemmer – Per Nørhave, Daniel Nørhave og TinaMia Eriksen fortalte om lokale- og regionale sager samt det netop indgåede budget i henholdsvis Ringsted og Region Sjælland. Både Lokalt og Regionalt har Dansk Folkeparti fået sat gode aftryk som kendetegner DF.

Julemødet bød også på en god organisatorisk snak, hvor formanden Jeanie Nørhave fortalte om flere initiativer lokalforeningen står for. Derudover var der en klimakonkurrence med masser af gode og aktuelle spørgsmål og et hav af spændende og gode gevinster. Nu kan medlemmerne se frem til et nyt år med spændende aktiviteter og godt politisk indhold.