Skip to content

Alle tog skal standse på Ringsted Station

Af Per Nørhave

Jeg har opfordret Ringsted Kommune til at kontakte Banedanmark for at få arrangeret et borgermøde omkring Banedanmarks nye forslag vedrørende jernbaneføringen i gennem Ringsted.

Kommunen har meddelt, at de har taget kontakt til Banedanmark for at få et borgermøde i stand. Banedanmark har heldigvis meddelt, at de er positive overfor at deltage i et borgermøde.

Børgermødet vil formentlig blive afholdt efter udløbet af høringsperioden, der udløber den 23. august 2020. Jeg håber, at mange vil deltage i dette borgermøde og give deres mening til kende. Selvom det er efter høringsperiodens udløb er det stadig muligt at påvirke Banedanmarks beslutning

Jeg mener, fortsat det er VIGTIGT, at alle tog standser på Ringsted Station og jeg vil sammen med mine partifæller på Christiansborg kæmpe for Ringsted.

Rigtig god sommer.